Medewerker 01 Meterkast 02 Zonnepanelen02 Zonnepanelen Meterkast Plafond buis installatie Laadpaal Beveiliging Stekker Kortsluiting

Renovatie

Renovatie van (oude) woning of bedrijfspand

Als u een oud huis of een oud bedrijfspand bezit en nog steeds oude bedradingen en bakelieten schakelmateriaal hebt, is het tijd om deze te renoveren. Dit komt doordat de bedrading erg verouderd kan zijn en er een groot risico op kortsluiting en brandgevaar bestaat. Het grootste deel van de oude kabels stamt nog uit de jaren dertig van de vorige eeuw en is vaak dun en versleten. De technologie is in de afgelopen honderd jaar sterk verbeterd en veiliger geworden.Wanneer Kreuning Elektrotechniek een compleet nieuwe bedrading en elektrisch systeem in een huis installeert, gaan zij stapsgewijs te werk om ervoor te zorgen dat het systeem veilig en efficiënt werkt.

Eerst zal de elektricien de elektrische plannen en het ontwerp voor het systeem maken. Dit omvat het bepalen van de locaties voor stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen en apparaten, en het berekenen van de benodigde stroomsterkte om elk apparaat van stroom te voorzien.

Vervolgens zal de elektricien de bedrading en kabels installeren. Dit omvat het plaatsen van de juiste kabels en draden in de muren en plafonds, en het aansluiten van deze kabels op de juiste schakelaars en stopcontacten.

Daarna zal de elektricien de elektrische panelen installeren en bedraden. Dit is het hart van het elektrische systeem en is verantwoordelijk voor het verdelen van elektriciteit door het hele huis. De elektricien zorgt ervoor dat de panelen veilig en efficiënt werken en de stroomvoorziening van het huis goed worden verdeeld.

Als het systeem compleet is, zal de elektricien een inspectie uitvoeren om ervoor te zorgen dat alles correct is geïnstalleerd en dat het voldoet aan de lokale veiligheidsvoorschriften en -normen. Dit omvat het controleren van de bedrading, de panelen en alle aangesloten apparatuur.

Ten slotte zal de elektricien de klant adviseren over het veilig en efficiënt gebruik van het systeem en hoe eventuele storingen of problemen kunnen worden opgelost. De elektricien zorgt ervoor dat de klant zich bewust is van alle veiligheidsvoorschriften en -procedures die van toepassing zijn op het gebruik van het nieuwe elektrische systeem.

Het installeren van een compleet nieuw elektrisch systeem vereist veel technische kennis en ervaring. Kreuning Elektrotechniek is getraind om veilig en efficiënt te werken en kan ervoor zorgen dat het elektrische systeem in uw huis veilig en betrouwbaar werkt. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw huis te voorzien van een complete technische installatie. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten op het gebied van elektrotechniek.  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl