Medewerker 01 Meterkast 02 Zonnepanelen02 Zonnepanelen Meterkast Plafond buis installatie Laadpaal Beveiliging Stekker Kortsluiting

Kortsluiting verhelpen


Kortsluitingen zijn helaas geen zeldzaamheid in Nederland. Hoewel het op zichzelf niet gevaarlijk is, omdat de groepenkast over het algemeen hiertegen is beveiligd en de groep automatisch uitschakelt, kan het wel voor extra overlast zorgen als bijvoorbeeld de koelkast, vriezer of cv-ketel op deze groep zijn aangesloten. Daarom is het van belang om de kortsluiting zo snel mogelijk te verhelpen.

Kreuning Elektrotechniek is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van kortsluitingen en kan u ook direct advies geven over hoe u in de toekomst kortsluitingen kunt voorkomen.

Een kortsluiting ontstaat wanneer de elektriciteit van de stroomkring rechtstreeks van de fase naar de nul loopt zonder dat de gebruikelijke weerstand van het apparaat of de lamp in de stroomkring wordt overwonnen. Hierdoor ontstaat er een te hoge stroomsterkte die de zekering of de aardlekschakelaar doet doorslaan. Een kortsluiting kan verschillende oorzaken hebben, zoals een defecte bedrading, beschadigde kabels of stekkers, een defect apparaat of verouderde elektrische installaties.

Kreuning Elektrotechniek beschikt over geavanceerde apparatuur en technieken om de oorzaak van de kortsluiting snel op te sporen en te verhelpen. Onze experts zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het oplossen van elektrische storingen. We nemen de tijd om uw installatie zorgvuldig te inspecteren en te analyseren om zo de juiste oplossing te vinden. Wanneer de kortsluiting is verholpen, geven we u graag advies over hoe u in de toekomst kortsluitingen kunt voorkomen, bijvoorbeeld door regelmatig uw elektrische installatie te laten inspecteren en onderhouden.

Kreuning Elektrotechniek staat bekend om zijn snelle en betrouwbare service. Wij begrijpen dat een kortsluiting voor extra overlast kan zorgen. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen en u te voorzien van deskundig advies. Neem gerust contact met ons op als u een kortsluiting heeft of meer wilt weten over onze diensten op het gebied van elektrotechniek.  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl